“Een nieuwe website”

Gemaakt door Anneke Boerma: 1 jan, 2021

Wat een raar jaar was 2020. Niemand had in januari 2020 kunnen vermoeden dat we met een wereldwijde pandemie te maken zouden krijgen. Dat we in een intelligente Lock down terecht zouden komen. Dat we zouden moeten gaan thuis werken en online vergaderen/lesgeven. Wat een verdriet om zoveel ziekte, maar ook hoe mooi om te zien dat mensen zich zo snel aanpassen en weer nieuwe wegen bedenken om elkaar te bereiken.

De vraag voor een nieuwe website lag al lange tijd op mijn bordje, maar schoof ik steeds voor me uit, omdat ik niet goed wist hoe ik dit zou moest aanpakken. Door het vele thuiszitten en de digitale sprong die de coronatijd met zich meebracht ben ik uiteindelijk toch aan de gang gegaan. Een lichtpuntje in Corona tijd!

Ik volgde Webinars over het maken en lanceren van je website. Contracteerde mijn zoon om dit te verwezenlijken. Vroeg mijn dochter om mijn Logo te ontwerpen En voilà: daar rolde dan eind januari deze prachtige website uit!

Dank aan mijn zoon Paul voor het maken van deze prachtige website en aan mijn dochter Ellen voor het mooie vormgegeven logo. Wat geweldig om dit met elkaar te mogen doen. En wat geweldig dat nu eindelijk mijn eigen website in de lucht is 😊

Op deze website vinden mantelzorgers/professionele hulpverleners en werkgevers informatie over het inzetten van de mantelzorgmakelaar. Kunnen zij vinden hoe dit vergoed wordt en wat hen dit kan opleveren. Elke maand ga ik een blog schrijven over mijn werk als mantelzorgmakelaar en ga ik tips op het gebied van mantelzorg met jullie delen.

Tags: Website

Mijn Favoriete Posts

Wat vergoedt uw zorgverzekeraar?

Als u aanvullend verzekerd bent worden uw kosten meestal gedekt door uw zorgverzekeraar. U kunt dit controleren op de tarieven pagina.