Mantelzorgmakelaar Anneke

Anneke Boerma

Mantelzorgmakelaar
Clientondersteuner

Over mij

Mijn naam is Anneke Boerma. Geboren in Gelderland getogen in Brabant en nu woonachtig in Zaltbommel.

In 2018 heb ik de opleiding tot mantelzorgmakelaar afgerond, waarna ik mij heb ingezet voor mantelzorgers binnen een thuiszorgorganisatie. Sinds 2019 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf “Mantelzorgmakelaar Anneke”. Daarnaast ben ik docent aan de opleiding voor mantelzorgmakelaars bij PostMD opleidingen, waar ik o.a. de lessen methodiek en casuïstiek verzorg. Ook ben ik sinds februari 2021 als clientondersteuner aan het werk. In mijn woonplaats ben ik betrokken bij diverse vrijwilligersinitiatieven.

Ik ben sociaal ingesteld, betrokken en geïnteresseerd in anderen. Structureren en organiseren gaat mij goed af, waardoor het overzicht behouden blijft. Ik schrik er daarom ook niet voor terug om complexe vraagstukken aan te pakken. Door mijn daadkracht, analytisch vermogen en helikopterview, ontstaat er snel overzicht in een situatie.

Als ervaringsdeskundige van een dementerende schoonmoeder weet ik wat er allemaal op je af kan komen en dat mantelzorg geen keus is. Het overkomt je. Het is mooi om te doen, maar soms ook zwaar. Een mantelzorgmakelaar kan u als geen ander de weg wijzen bij diverse vraagstukken en samen met u bekijken wat de beste zorg en ondersteuning in uw situatie is.

Voordat ik mijn eigen bedrijf opstartte was ik werkzaam als verpleegkundige in een ziekenhuis, medewerker bereikbaarheidsdienst, indicatiesteller, mantelzorgmakelaar en manager in de thuiszorg. Ook heb ik mij enkele jaren ingezet als lid van de Adviesraad “Sociaal domein” in mijn eigen gemeente Zaltbommel. Mede hierdoor heb ik veel kennis en ervaring met wet- en regelgeving opgedaan.

Ik ben lid van de Beroepsvereniging van Mantelzorgmakelaars BMZM en houd door middel van bijscholing en intervisie mijn kennis up-to-date.

Er is veel goede zorg en ondersteuning te krijgen in Nederland, maar vind deze maar eens. Ik help u graag om voor uw situatie de beste zorg en ondersteuning te vinden. Ik doe dit door op een betrokken manier samen te werken en mijn kennis in te zetten.

Hierdoor staat u er niet alleen voor. Dit geeft u ademruimte, waardoor u het zorgen beter vol kunt houden.

Wat zeggen cliënten over mij:

  • We zijn blij met je ondersteuning. En maken volgend jaar graag weer gebruik van je.
  • Het is fijn dat er iemand met je meedenkt en de weg wijst naar goede zorg en ondersteuning.

Wat vergoedt uw zorgverzekeraar?

Als u aanvullend verzekerd bent worden uw kosten meestal gedekt door uw zorgverzekeraar. U kunt dit controleren op de tarieven pagina.